Bilder från Vasaloppsträning

Ja, vi nöter ju på med våran Vasaloppsträning. För närvarande kör vi stavgång i Hammarby-backen med en härlig och ambitiös grupp. Det blir åtminstonde en gång till, innan vi eventuellt provar någon annan aktivitet i väntan på snöfall. Det kan röra sig om löpning, styrka, spänst, osv. Allt för att vi ska komma så bra förberdda som möjligt till vinterns utmaningar.

Anmälningarna kommer in en efter en, och målsättningen är att vi inom kort kommer hålla en träningsgrupp söder om stan, samt en träningsgrupp norr om stan, för att alla ska känna att dom har möjlighet att delta! Vi erbjuder en gratis-träning för alla som vill prova på vad vi har att erbjuda, därefter går det att köpa säsongskort annars är det 150:-/tillfälle som gäller.

Har du några frågor angående upplägget, träningarna eller liknande, hör av dig till oss via mail eller telefon. Anmälan görs via mail till info@epixc.se, ange namn, adress, person- och telefon-nummer. Vi skickar ett bekräftelsemail med mer information så fort vi kan.

Här kommer lite bilder från senaste träningen:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>