Vallakurs 30/11 – INSTÄLLD

Som väntat har rådande väderlek och kort varsel gjort att vi ställer in morgondagens vallakurs på grund av för få anmälningar. Nästa tillfälle är den 14/12 då vi kör en vallakurs på ca 90 minuter i Skidsport Brommas lokal. Mer info. Då hoppas vi det kommit lite snö, så folk blir mer inspirerade och faktiskt förstår att det är dags att lära sig valla! ;)

Planer finns även på att köra Vallakurser på fasta datum i Skidsports lokal i Danderyd, för alla er som bor i norr-ort och tycker det är lite bökigt att ta er ända till Bromma. Datum kommer läggas upp här på hemsidan så fort som möjligt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>