Skidsäsong

I helgen åkte jag de 40 milen från Stockholm till Orsa och Grönklitt där de tack vara utlagd snö från förra året blandat med nyproducerat konstsnö fått till en slinga på 1,4 km. Trots lite regnväder och grovt räknat 85 varv i samma slinga blev det ett lyckat läger. Nu som snön verkar dröja ett tag i Huvudstaden är man inte så kräsen. Tillsammans blev det 7 timmar och en kvart skidåkning fördelat på 4 pass. Men först och främst fick jag utsatt kroppen för den första och största vågen med träningsvärk, vilket är en stor fördel när snön väl kommer och man vill köra på ordentligt.

Det väntas mer snö i Dalarna så det finns möjligheter för mer skidåkning i Orsa. Följ med på Snörapport Grönklitt. Till helgen blir det också en lång färd för att uppsöka snön. Denna gången till Norge och Beitostölen, där det nu börjar bli ganska bra med spår.

Lämnar därmed över söndagens teknikträning till David. På grund av snöbrist kör vi rullskidor även denna gång. Samling 10.00 vid Skidsport Bromma, eller 10.30 vid parkeringen strax efter Drottningholms slott (mot Ekerö). Mer info kommer!

/Esp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>