Vallakurs 14/12 – flyttad Vasaloppsträning

Hallå allihopa!

Nu på onsdag är det dags för säsongens första Vallakurs! Den kommer äga rum i Skidsport Brommas lokal på Drottningholmsvägen 324, med start 18.30.

Vi kommer gå igenom i grova drag hur en skida är uppbyggd, fördjupa oss i vallning av fäste och glid (allt från de enklaste grunderna till mer avancerad tävlingsvallning) och prata lite om de olika strukturer som går att lägga på skidans belag.

Kursen kommer ta ungefär 90 minuter och kostar 200:-/pers. Vi bjuder på fika.

Vi hjälper till med att prova och markera ut spannet på dina skidor, och för dig som vill finns möjlighet att lämna skidorna efter kursen hos Skidsport för stenslipning och grundvallning (något som verkligen rekommenderas för att få ordentlig fart på dem). Möjlighet finns också att med vår hjälp införskaffa den utrustning du behöver i butiken, efter kursen. Allt till förmånliga priser och extra bra erbjudanden för våra kunder!

Frågor och anmälan till info@epixc.se, ange namn, person- och telefonnr. Så fort vi får din anmälan skickar vi ett bekräftelsemail. Eller telefon: 0708-535589

På grund av det dåliga snöläget i Stockholm, har Espen blivit tvungen att åka till Norge för att kunna träna ordentligt på skidor. Därför flyttas Vasaloppsträningen 14/12. Nytt datum torsdag 15/12. Samling 18.00 vid Hammarbybacken för stavgångsintervaller. Återkommer med mer information i ett senare inlägg! 

Måste tyvärr också meddela att lördagens (17/12) teknikträning ställs in pga snöbrist! De senaste gångerna har vi kunnat köra på rullskidor, men eftersom tävlingssäsongen närmar sig måste även jag norrut för skidåkning. Om du är intresserad av träningsläger 17-20/12 kan du höra av dig till mig: 0708-535589

Mvh / David

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>