Vasaloppsträning 15/12

Hallå allesammans!

Ikväll körde vi en uppskattad vallakurs i Skidsports lokal i Abrahamsberg. Alla deltagare fick 10% rabatt i butiken och tog chansen att komma väl förberedda till vintern. Hoppas snön kommer snart så våra tips och råd kan komma till nytta!

Imorgon kör vi Vasaloppsträning igen. Eftersom det fortfarande är barmark så nöter vi på med stavgång i Hammarbybacken! Vi möts på parkeringen kl 18.00 för de som vill värma upp tillsammans. Annars 18.20 färdiguppvärmd! Alla provar på gratis en gång, så ta chansen du med!

Inga ombytesmöjligheter, så kom ombytt och ta med någon torr tröja till efteråt! Stavgång och löpskor krävs.

Frågor via mail eller telefon.

Ses där/ David

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>