Ta skidåkningen till nästa nivå

EPIXC fokuserar till största delen på privatlektioner, personlig träning och skräddarsydda event enligt önskemål, med individuellt anpassade upplägg, för alla olika ambitionsnivåer. Allt från nybörjare till elitmotionär.

Inför säsongen blev jag (David) värvad som tränare till ett intressant upplägg, kallat CCC1000. Målsättningen är att ta sig i mål bland de 1000 första på Vasaloppet. Som medlem i gruppen, får man tillgång till ett gäng duktiga tränare, möjlighet att på regelbunden basis, träna tillsammans med andra skidåkare med samma målsättning, samt chans att haka på träningsläger, föreläsningar och studieresor. Allt för att utvecklas maximalt som skidåkare, både vad det gäller teknik, fysik och rent materialmässigt.

Medverkar i gruppen gör bl.a: Jerry Ahrlin, Ola Rawald, Kjell Enhager, mfl.

Låter det intressant, så tycker jag du ska spana in CCC1000′s hemsida!

ccc1000

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>