Vasaloppsdag på Lindö Hotell

Med glädje presenterar vi nu att Capital Golf kommer, i samarbete med EPIXC, genomföra en Vasaloppsdag den 26/1. En perfekt dag för dig som vill maximera insatsen på Vasaloppet! Kursdeltagarna får ta del av teknikträning, vallakurs och föreläsning angående kost. Vi finns där och svarar på alla möjliga frågor och ger de tips och råd, som kan behövas.

Kombinera det med en god natts sömn på hotellet och njut av deras spa-avdelning, medans vi vallar dina skidor, och kom rejält förbered till seedningsloppet Stockholm Ski Marathon, som körs dagen efter.

Alla kursdeltagare erbjuds speciella erbjudanden på vallor och skidartiklar på plats, och även i Skidsports butiker efteråt.

Ladda ned den här PDF:en, för att läsa en fullständig inbjudan: Vasaloppsdag Lindö

lindö

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>