Bedrövliga scener gällande snötillgången

Ja, det ser utan tvekan dystert ut om man letar rätt på en väderleksrapport för Stockholmsområdet. Tankarna går tillbaka till milleniumskiftets torftiga vintrar. Men ännu ska vi inte måla fan på väggen, barmark fram till nyår bör väl snarare ses som normalt. Vi har bara blivit lite bortskämda de sista åren!

På grund av detta så ligger verksamheten på långkok och sjuder, i väntan på snö. Vi avvaktar även med att sätta datum på Vallakurserna tills väderleken känns mera stabil, eller tiden rinner ifrån oss. Av någon anledning ökar intresset för vår verksamhet markant när det ligger lite vitt på backen! ;)

Passar på att göra lite reklam för en nystartad ”klassisker”. Det är ett gäng föreningar i Norrtälje som i samarbete med ”En svensk klassiker” valt att starta upp projektet. www.norrtaljeklassiskern.se

Först ut kommer skidloppet, lördag 18:e januari. Seedningslopp till Vasaloppet, 42 KM och även till Tjejvasan, 21KM.  Nära och bra även för Stockholmsåkare med mindre än en timmes resväg. Norrtälje bjuder på kanonspår hela vintern, så för er som har lite tid över och vill prova nya jaktmarker, kan verkligen en tripp till Norrtälje rekommenderas!

inbjudan


Mer info om loppet finns här på OK Roslagens hemsida!

 

Vi på epixc.se, önskar alla en God Jul och önskar oss lite snöfall i julklapp!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>