Vasaloppet ’15 fulltecknat på 90 sek

Ja, det är helt otroligt hur pass förankrat det blivit, och vilket galet intresse det är för längdskidor i Sverige för tillfället. Trots den urusla vintern så ökar alltså intresset, snarare än dalar, för Vasaloppet! Intresset har blivit ett så pass stort problem att anmälningsproceduren måste ändras framöver! Hur? Ja, det hoppas vi återkomma om framöver!

Vädrets makter kan vi inte styra över, heter det ju så fint. Och nu spelar det oss verkligen ett spratt. Efter en snöfattig vinter åkte jag idag 18/3 skidor på golfbanan i Norrtälje med nära två decimeter nysnö! Underbart, även om glädjen denna gång lär bli kortvarig!

IMG_0670[1]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>