Vallaservice

Att få till en bra tävlingsvallning är väldigt viktigt, för att kunna prestera på max. Det är dock inte alltid så lätt att få till det perfekta resultatet. Många aspekter spelar in; temperatur, luftfuktighet, ålder och typ av snö. Olika hårdheter på vallan och olika strukturer på skidan för i princip varje före.

Därför erbjuder vi på EPIXC.SE oss att:

  • Tävlingsvalla dina skidor. Allt från lågflour-gliders till högflour-pulver, fluider och rillning, enligt önskemål och överenskommelse.
  • Vi kan också hjälpa dig mätta dina nya skidor, lägga en träningsvalla eller det nödvändiga lagret med skyddsparaffin över sommaren, som förhindrar att glidzonerna ”torkar ur”.
  • I viss mån gör vi också fästvallning. (Beror bl.a på hur lång tid innan vi får skidorna, och hur säker/osäker prognosen ser ut)
  • Prova ut spannet på dina skidor; antingen på spannbräda eller ordentlig analys i en Ski Selector. Med tillhörande tips och råd, om hur du bäst kan använda dina skidor i en tävlingssituation.

För att vi ska kunna valla dina skidor, ser vi helst att du bokar i god tid samt att vi får skidorna ett par dagar i förväg. Priset varierar givetvis efter vad du vill ha gjort och i vilket skick dina skidor befinner sig.

Maila info@epixc.se, ring eller sms:a oss för frågor, information och bokning.

IMG_0365

 

 

En reaktion på “Vallaservice

  1. Pingback: Vasaloppsvallning? |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>