Events

Längdskidåkning i Stockholmsområdet med EPIXC.SE!

I dagsläget har medvetenheten om hälsan och dess påverkan på oss blivit allt större.

Både kost och motion har fått mer plats i media. Många företag har insett vikten av att de anställda har bra kondition och hälsa. På så vis arbetar de bättre och är sjuka mer sällan.

Det är många företag som åker Vasaloppet eller kör Stafett-Vasan, dels som ett sätt att samansvetsa gruppen men också som ett steg att förbättra hälsan hos de anställda.

  • Ska ni köra Stafettvasan med jobbet? Öppet spår med kollegorna? 
  • Eller vill ni bara förbättra skidtekniken för att öka skidglädjen på den vanliga motionsrundan?

”Våga prova ett lite annorlunda, spännande och givande företagsevent. Ett längdskid-event med oss är ett perfekt tillfälle att sammansvetsa gruppen samtidigt som ni sätter fokus på hälsa och motion!”

Våra events lämpar sig ypperligt för en kick-off, heldag med kompisgänget eller klubben. Alla kan umgås på ett roligt, annorlunda och spännande sätt i frisk luft och härlig omgivning!

Vi har standardupplägg men skräddarsyr gärna events för företag. Det kan röra sig om allt från en simpel teknikträning till en heldag eller ett träningsläger. Vi anpassar och skräddarsyr helt enligt era önskemål. Med vår kunskap, erfarenhet och våra kontakter är möjligheterna riktigt stora och bara ni kan sätta gränserna! Inget uppdrag är för litet eller för stort!

 

Vasaloppsdag:

  • ”Vägen till ett lyckat Vasalopp” (60 min)ett föredrag om hur du förbereder dig på bästa sätt för de nio milen mellan Sälen och Mora. Vi ger tips och råd för träning, teknik, kost, osv. inför loppet, samt svarar på de frågor som dyker upp under vägen.
  • Vallakurs (60 min): där vi går igenom de viktigaste grunderna för fästvallning och glid. Är man intresserad går vi också igenom mer avancerad tävlingsvallning.
  • Teknikträning (90 min)där vi individuellt vägleder alla och slipar på alla detaljer.
  • Alla deltagare får ett varsitt valla-kit, samt service i form av vallahjälp, fika, sportdryck, mm.

Upplägget passar ypperligt för 6-20 personer. Från 950:-/ person. Kostnad för lokal och resor tillkommer, beroende på vart ni vill att eventet äger rum. Vi har några alternativ att välja på, men era egna lokaler funkar också!

För skräddarsydda upplägg, maila oss info@epixc.se med en offertförfrågan!

Vi arrangerar även hela träningsläger! Tillexempel ett helgläger i fjällen där vi organiserar boende, mat, står för vallning och håller i träningarna. Här finns rikligt med tid till att finslipa tekniken!

Vi är själva tävlingsåkare med mycket erfarenhet och kunnande inom skidteknik och vallning. Kvalificerad och intensiv utbildning med oss kan göra stor skillnad, både för kommande Vasalopp, men kanske allra helst för den generella skidglädjen!

Har du fler frågor och/eller är intresserad av ett event med oss, hör av dig med en offertförfrågan till info@epixc.se eller ring oss!

 

Emil Lauri, Nordea

”Vi är väldigt nöjda med våra Vasalopps-events som ordnades av EPIXC.SE & Oskar Svärd på Riksidrottsförbundets Utvecklingscentrum på Bosön.

Vi startade dagen med frukost och marknadsrapport innan det blev träningsföredrag och vallakurs efterföljt av teknikträning. Allting avslutades med ombyte och gemensam lunch. Roligt, intressant och givande!”

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>