Information


Vill du kapa tiden på Vasaloppet? Slagit vad att åka för första gången?

Behöver du lära dig valla? Förbättra skidtekniken?

Ni kanske vill ha ett roligt, annorlunda och givande företagsevent?

 

Längdskidåkning i Stockholmsområdet med EPIXC.SE!

Längdskidåkning är ett av dom allra bästa sätten att träna och motionera eftersom du använder i princip hela kroppen samtidigt som det är skonsamt för muskler och leder.

Det stora problemet för många är kraven på valla och teknik som ställs för att du ska kunna tycka att det är enkelt och roligt att komma ut och känna att du får ut något av träningstiden. Vi hoppas att vi ska kunna underlätta genom att sprida kunskapen och få fler i Stockholmsområdet att åka skidor!

Vår målsättning är att ordna flexibla upplägg och skapa roliga events som anpassas och skräddarsys efter ditt, kompisgängets eller företagets behov. Oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär så hittar vi ett upplägg som ska få dig att utvecklas, så att du klarar dina målsättningar och får möjlighet att njuta av alla härliga ögonblick ditt idrottande ger dig!

 

Vi erbjuder allt från:

  • Enstaka teknikträningar på skidor eller rullskidor
  • Vallakurser

Till:

  • Personlig träning
  • Personliga träningsprogram och uppföljning
  • Träningsläger
  • Tävlingsservice
  • Vi ordnar gärna företagsevents som anpassas enligt er begäran. Tillexempel: ett heldagsevent med teknikträning, mat, föredrag, vallakurs och genomgång av material, kost, teknik och taktik inför Vasaloppet.

Med hjälp av vår erfarenhet och våra kontakter får våra kunder den bästa hjälpen med att
förbättra kondition, teknik och styrka samt nödvändiga tips, råd och instruktioner. Allting i en avslappnad miljö med frisk luft och härliga naturupplevelser.

Plats och upplägg för träningar, kurser, events, och läger anpassas och bestäms enligt överenskommelse för vad som passar kunden. Saker som påverkar är ju förstås också rådande snöförhållande, väderlek, sjukdom, mm.

För oss är det viktigt att vara så tillmötesgående som möjligt och alltid hålla en öppen dialog med kunden. Det ska vara lättsamt och roligt att åka skidor!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>